kuva

Kalastus

Heti alkukeväästä jäiden lähdettyä aina syyspakkasiin asti toiveidenne mukaan räätälöity kalaretki on mitä loistavin tapa tutustua merellisen Naantalin ainutlaatuiseen saaristoon.Ammattitaitoinen kalaoppaamme vie sinut, kaveriporukkanne tai työporukkanne kokouspäivän päätteeksi kokemaan alueen parhaat kala-apajat. Kalastusretket räätälöidään toiveidenne mukaisesti turvallisuudesta tinkimättä ja aina luontoa kunnioittaen. Oppainanne toimivat kalastusoppaan, sekä erä- ja luonto-oppaan ammattitutkintojen suorittaneet alojensa ammattilaiset. Veneiden kipparit ovat pätevöityneet vuokraveneiden kuljettajina eikä matkustajien turvallisuudesta koskaan tingitä: heidän ensiaputaitojaan päivitetään säännöllisesti.

Kalastusretki voi olla joko lyhyempi, 2–3 h tai pidempi, 4–6 h mittainen. Veneemme on rekisteröity 7 henkilölle, mutta sopiva ryhmäkoko veneestä kalastukseen on 3–5 henkilöä.Kalastaa voi veneen lisäksi myös rannasta käsin. Kalastusretken päätteeksi päivänsaalis voidaan valmistaa joko itse luonnossa tai hotellimme keittiötiloissa. Tarpeelliset lupa-asiat ja tarvittavat varusteet järjestyvät kaikki helposti meidän kauttamme. 


Talvella

Pilkkiminen: Kun jäät alkavat kantaa, alkaa pilkkikausi, joka jatkuu aina kevättalven aurinkoisiin päiviin asti. Ahven ja kuha ovat tavoiteltuja kalalajeja, mutta myös särkikalat ottavat Naantalin vesistöissä hyvin pilkkiin. Yksi ehkäpä jännittävimmistä kalastusmuodoista on pimeänaikaan tapahtuva mateenpilkintä. Tätä pilkintää voi vilpittömästi suositella kaikille ja eritoten ulkomaalaisille vieraille se on takuulla unohtumaton elämys.

Takaisin aktiviteetit sivulle.