kuva

Aktiviteter

I Nådendals gamla stadsdel kan det vara roligt att ta en promenad till parken för att sniffa historiens vindar eller gå till stranden för att beundra den förtjusande sjöutsikten. På en vacker sommardag kan du njuta av solen eller spela tennis i kyrkoparken. På vintertiden hittar du goda, belysta skidspår, som finns bara ett par minuter från hotellets dörr.

I Hotel Bridget Inn kan vi arrangera en helhet i anknytning till ert logi eller företagsevenemang, där programmet skräddarsys exakt för att motsvara era önskemål. Vi kan också tilläga följande program och olika slags wellness-tjänster till ert besök (dessa aktiviteter arrangeras endast för grupper):

Fiske: En fisketur skräddarsydd enligt era önskemål är ett utmärkt sätt att komma loss från vardagen och bekanta sig med Nådendals unika skärgård.

Förfriskningsdag: Vi skräddarsyr en lämplig helhet för ert företag, som kan t ex innehålla medryckande grupptävlingar, som stadsorientering i Nådendals historiska gamla staden.

Vinteraktiviteter: Snöskopromenader, isfiskningstävlingar och sparkstötting. Den finska vintern är full av många olika slags aktiviteter. Särskilt våra utländska gäster har varit fascinerade av den finska arktiska vintern. Redan att bara gå på den frysta havsytan är för många turister en ny och mycket spännande upplevelse.

Välmående/Wellness: Den viktigaste nyckeln till ett företags framgångsrik sysselsättning är en motiverad och fysiskt välmående personal. Till er företagsevenemang kan vi anknyta t ex fitness-test, muskelfitness-test för grupper, promenadtest för grupper, avslappningsterapi, zonterapi, aromatisk massage och olika slags skönhetsvård.

Alla föregående programtjänster och aktiviteter arrangeras av våra professionella partners.

Kontakta oss direkt, och vi skräddarsyr en oförglömlig dag för er!