kuva

Aktiviteetit

Naantalin vanhassa kaupungissa on mukavaa tehdä kävelylenkki puistoon haistelemaan historian tuulia tai mennä rantaan ihailemaan uljaita merimaisemia. Kauniina kesäpäivänä uimarannalla voi nauttia auringosta tai pelata vaikkapa tennistä kirkkopuistossa. Talviaikana hyvät ja valaistut hiihtoladut löytyvät vain parin minuutin päässä hotellimme ovelta.

Hotel Bridget Innissä voidaan majoituksenne tai yritystapahtuman yhteydessä järjestää myös kokonaisuus, jossa ohjelma räätälöidään vastaamaan toiveitanne. Vierailuunne voidaan lisätä myös esim. seuraavanlaista ohjelmaa sekä hyvinvointipalveluja (nämä aktiviteetit järjestetään vain ryhmille):

Kalastus: Toiveidenne mukaan räätälöity kalaretki on loistava tapa päästä hetkeksi irti arjesta ja tutustua merellisen Naantalin ainutlaatuiseen saaristoon.

Virkistyspäivät: Räätälöimme yrityksellenne sopiva kokonaisuus, johon sisältyy tiimihenkeä nostattavia ryhmäkilpailuja kuten esim. kaupunkisuunnistus Naantalin historiallisessa vanhassa kaupungissa.

Talviaktiviteetit: Lumikenkäilyä, pilkkikilpailuja, potkukelkkailua. Suomen talvi on täynnä monenlaista toimintaa. Aivan erityisesti ulkomaalaisia vieraitamme kiehtoo arktinen talvi. Jo pelkästään meren jäällä kävely on monelle täysin uusi ja jännittävä kokemus.

Hyvinvointi: Tärkein avain menestyvään yritystoimintaan on motivoitunut ja hyväkuntoinen henkilökunta.  Yritystilaisuutenne yhteyteen voidaan liittää mm. kunnon testaus, lihaskuntotesti ryhmille,kävelytesti ryhmille, rentoutusterapiahoito, vyöhyketerapiaa, aromaattista hierontaa sekä kauneudenhoitopalvelut.

Kaikki edellä mainitut ohjelmapalvelut ja aktiviteetit järjestetään eturivin ammattilaisten toimesta.

Ole meihin yhteydessä, niin räätälöimme teille ikimuistoisen päivän!